srijeda, 9. ožujka 2011.

Sve što žene vole!

Trenutci opuštanja, lijek protiv stresa, antidepresiv...ukratko "ŠOPINGIRANJE"!
 Svi ga volimo, unatoč tome što ponekad poslije nekontroliranih akcija zvanih "peglanje kartica" imamo glavobolje kad dođe račun iz Dinersa, Americana, Mastera i svih ostalih stredstava plačanja!


Mali ženski rituali, vječita potreba za nečim: npr. puder je pri kraju, ali nikad ne kupimo samo puder, tu je još i fina nova parfemska kreama, 2-3 laka za nokte, maska za lice sa glinom, savršeni maslac za tijelo na bazi maslinovog ulja- prijeko potreban! Da ne govorim o tome kad "kreneš kupiti hlače", a kupiš sve osim njih!
Ukratko volimo kupovati!



U ovom postu ćemo vam predstaviti što smo mi kupovale prošli mjesec i zbog čega smo upravo to baš izabrale! 
Krenut ću sa Sanjom koja je ovaj mjesec uspješno obnovila dio garderobe, počastivši se sa tunikom, majicom, šalom, čizmicama i sitnim detaljima!

Tunika

Majica dizajnerice Sonje Jug
Grijači za uši

Tunika bež nijansi sa sitnim ornamentom i remenom, majica kupljena od dizajnerice Sonje Jug i grijači za uši zebra uzorka!

Lakovi za nokte

Donje rublje
šal
Lakovi za nokte osvježavajučih boja, koje jednostavno mame, tange i prelijepa marama! Pun pogodak za nadolazeće proljeće!
Sve totalno u njenom điru! 

medaljon za lančić

Niske čizmice

tople papuče
Dimije

Našao se tu i medaljon, niske i udobne čizmice, tople roze papuče i crne dimije! MISIJA shopingiranja u veljači USPJEŠNO PROVEDENA!
I na kraju kalkulacija!

1.tunika New Yorker 140 kn
2. majica custom made Sonja Jug
3. grijači za uši oko 20 kn
5. lak za nokte Dm svaki 10-ak kuna
6. tange New Yorker svaka 15 kn
7. marama Arkad 50-ak kuna
8. medaljon na ogrlici 20 kuna
9.niske čizmice 90 kuna
10. papuče s placa 15 kuna
11. dimije/hlače 130 kn


A sada Mirna

Prvo ću vam pokazati novi (i prvi u mom životu) baloner. Sivi s puf 3/4 rukavima, iznad koljena :) Bila je to ljubav na prvi pogled :)) Kupila sam ga u nekom outletu preko neta i koštao me punih 90 kn :D

Baloner
Drugo je suknjica koju sam danas i prvi put obukla, poklon od mame:) Marka je S.Oliver (s dječjeg odjela :P). Obožavam balon suknje tj. suknje općenito i veselim se što je vrijeme sve ljepše i ljepše i stalno ću ih moći nositi :)


Suknja S.Oliver

Treće što sam kupila u zadnja dva mjeseca su ove poderane tajice, no name... takodjer za toplo vrijeme, jer ja ne priznajem zimu :D Možda ću ih sada  nositi (dok ne zatopli) na neke štramplice sa uzorkom ispod :)

Tajice

Kad smo već kod štramplica; evo jedne koje sam kupila ... POp art, Merlinka... ljubav ♥ :D

štrample

Mama mi je bila mjesec dana u Indiji i donijela svakakve poklone :) Jedan od njih je i ovaj remen s uzorkom zirafe + još je i dlakav :) Nisam ga još nosila, ali jedva čekam da ga stavim :)

remen iz Indije
Kad su krenula ona luda sniženja kupila sam si jedne čizme u New Yorkeru i torbu- sve skupa platila manje od 200 kn :) Čizme su iznad koljena (nisam bas neki fan), ali ja ih zavrnem i nagužvam da budu kraće :)

čizme New Yorker

ovo je torba (da, znam, ne mogu odoliti i pustite me na miru:D) onako kao školska, platnena, nosim ju uz crni kaputić ;)

torba leopard

Ne smijem zaboraviti i balerinke koje sam platila čak 39 kn u Magmi... naravno, nisam ih nosila ovako kao na slici- ovo sam samo malo isprobala kakve su na nozi :D

balerinke
Danas (baš danas-danas:) sam kupila dva para patika (također na sniženju:) koje su me zajedno izašle 250 kn :D:D:D Od štikli sam se manje/više odviknila, obujem ih možda jednom u dva mjeseca (ako i toliko:) pa sam odučila uzeti oba dva para patika :)
Ne znam koje su mi ljepše ♥




Onda..... naravno ne smijem zaboraviti nakit :) Kupila sam dva para naušnica (tirkizno/roza moje najdraže boje:) i jedne na točkice :)
Nosila sam ih već par puta ali čekam proljeće da se pokažu u punoj snazi :) Otkad sam kosu ošišala na kratko tražim sve veće i veće nausnice :) Ove tirkizno roza su dugačke 13 cm :))

naušnice


I za kraj, malo nešto za dušu i relaksaciju :)
Lush pilinzi za tijelo ♥ Ah ... sat vremena u kadi s Lush proizvodima i kao nova ♥

Lush pilinzi

Ja sam ovaj i prošli mjesec kupovala zbilja različite stvari! Najbolje je možda da krenem nekim redom! 

Ovu sam jaknicu/sako kupila sasvim neplanski! Naravno! Tražila sam neki šal i naišla na nju! Bila mi je divna jer imam toliko stvari na koje će mi odgovarati sad kad zatopli! Bilo je šteta ne kupiti je! :)

jaknica

Našao se tu i jedan baloner od fing mekog i gužvanog pamuka koji će mi dobro ići uz suknjice i jedne zelene cipele koje sam "napikirala" (i planiram ih kupiti ovih dana)! Proljeće brzo dođi! 

Baloner

Nisam joj mogla odoliti UNITED COLORS OF BENETTON bundica! Ima već jednu takvu čupavu samo još kraću, a ovu kad sam vidjela znala sam da mora biti moja! Kupljena je u jednom outletu za smiješne novce - 120 kn! 

bunda

Ono što beskrajno volim je glazba...kad radim mi je inspiracija za nastanak kolekcije, kad odmaram me opušta i još kad je nađem za jako malo novaca u duplom pakiranju- mojoj sreći nema kraja! Great movies collection 2CD, Enya 2CD, Viva Cuba 2CD i Salsa 2 CD.


CD-i s glazbom

Nisam si mogla pomoći- ova me boja hipnotizirala! A kad sam ih još obula i shvatila koliko su nevjerojatno udobne, postojala je samo jedna opcija -KUPILA SAM IH!

cipelice

Budući da nisam ljubiteljica tangi (osim kad su nužne), moj su odabir boxerice i slip gačice! Evo nešto novo u mojoj šarenoj kolekciji, jer inaće volim veselo rublje, kao neka curica! 


Iako se čini da je ljeto još miljama daleko ovu haljinicu sam morala imati! Kao dugi topić je i moći ću je nositi sa različitim remenjem i velikim naušnicama!

haljina za ljeto

Dugo sam tražila ovaj model sa faldama u bokovima, a uskih nogavica! Pronašla sam ih jedan dan u New Yorkeru na sniženju - 39 kn! Predivno! 

hlače
Kao strastveni obožavatelj fotografije i amaterska fotgrafkinja rijetko kad propuštam priliku kupiti dobru knjigu o fotografiji! Pa kad je to još NATIONAL GEOGRAPHIC izdanje, plešem ritualni ples sreće! :)

knjiga

Neizostavne sitnice, a tako potrebne; divni bebe young care -soft body milk, vodica za usta, trake za depilaciju (koje uvijek volim imati pri ruci zbog stalnih putovanja) i fini losion u kremi.


Neizostavni lakovi za nokte! I različite nijanse, nikad ne znaš koja će ti zatrebati! 


Ovo je nešto što sam "tamanila" cijeli prošli mjesec, pa je bilo šteta ne pokazati na što sam trošila novce! :) 
Prefini čokoladni štapići i moje najdraže Corny čokoladice (svih okusa)! :))) I ono što volim više od svega toga, divni zeleni čaj!

slatke napasti

Bila je divna i morala je biti moja! Samo to mogu reći! 

marama

I za kraj nove štrample: jedne sa šarenim prugicama i jedne sa strip uzorkom! Bilo je šteta ne imati! Ove strip već imam smeđe, a sada su im se pridružile i crne!

nogoukrasi :)

Nadamo se da vam se sviđaju naše nove stvarčice i  da ste si i vi kupile/kupili svašta lijepo! 

Šaljemo vam veliki kiss i pišite gdje ste vi ostavile svoje novce! :)))
Vole vas Sanja, Mirna i Manuela


Broj komentara: 8:

  1. obožavam sniženja..........i kad tako dobre stvari ugrabim na sniženjima...a ove godine sve nešto slabo......kad vidim ona 2 para patika za 250 kuna zavrti mi se u glavi...jooj...ljubomorna sam...

    Andrea

    OdgovoriIzbriši
  2. MI smo se naučile kopati SVUGDJE! Neke stvari se mogu nači na najneočekivanijim mjestima, pogotovo ako ne želiš da sjediš na kavi, još 15 cura u gradu nosi isto! :) Kiss, MAnuela

    OdgovoriIzbriši
  3. hej, pa super ste!:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tenisice- Humanic (city centar one:) -- snizenje ti traje do 15.4. (tj. do isteka zaliha:) mozda nadjes nesto <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Dakle umirem od ljubomore zbog sivog balonera, tigraste torbe i crne bundice.. Tolko sam ljubomorna da sam pozelenila.. <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Sad znaš kak je nama kad gledamo tvoje prelijepe sakoiće <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  7. @ Manuela - ma i ja kopam svugdje i po nemogućim cijenama, ali vaš ulovi su stvarno mrak :-)

    @ Mirna - hvaaaalaaaaa, pičim za Zg još ovaj vikend.....jeeeiii...

    OdgovoriIzbriši