ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

DIO MENE

Ogrlice,narukvice, broševi, narukvice...mašne, cvjetići, perle, srebro, tkanina, koža...jednostavno NAKIT! U ovom postu ćemo vam predstaviti sve ono čime se najradije "KITIMO"! Sanja je nešto umjerenija, dok se Mirna i ja volimo kititi do besvijesti! :) Nas smo dvije kao "ekipa" iz reklame za Ožujsko pivo: NOSIMO SVE...srebrno, zlatno, šareno, rozo, leopardasto, tirkizno, crno...



Krenut ću od Mirne, jer ona je zapravo po mom mišljenu "LIDERICA" kad se radi o  nakitu. :)

Mirna i naušnice koje je sama radila


"Kad me Manuela zamolila da odaberem svoj najdraži nakit stvarno se nisam mogla odlučiti što da izaberem:) Nakit obožavam i najčešće sam puna svega, ljeti pogotovo :) Krenut ću s ogrlicama, izabrala sam par komada koje jako volim, a svaka od njih draga mi je na svoj način." 
"Ovu ogrlicu dobila sam od dečka za godišnjicu veze:) od onda je ne skidam i nosim ju na sve :D Na njoj mi se najviše sviđaju boje i kombinacija ljubičaste, neon žute i crne ♥ Obožavam i to što stalno pravi neke zvukove dok hodam ili pleshem :"
"Drugu najdražu (kako bismo mogli reći 'svečaniju' :D ogrlicu) kupila sam ljetos od prijateljice Ljupke, a uz ogrlicu smo popile i finu ljetnu kavicu u OSijeku :) Nosila sam ju dosad samo jednom, ali vjerujem da njeno vrijeme tek dolazi :)"
"Ova ogrlica mi je skroz posebna jer označava početak jednog divnog prijateljstva s divnom osobom koja ju je napravila :) Željela sam 'name tag' al ne onakav kakav svi nose nego drugačiji i dobila sam ovaj :)"

 
"Još jedna lijepa ogrlica novijeg datuma koju sam dobila kao poklon za Božić od Sanje... volim što je jednostavna, srebrna, volim srce i obožavam leopard mašnicu :) Nju najčešće nosim na posao :" 



"I da završim priču o ogrlicama s jednom, jedinom i neponovljivom ' mini Mirnom' :) da nije bilo Mirna ogrlice (s imenom) ne bi bilo ni Mini Mirne :)) Dobila sam ju kao poklon za upoznavanje od divne Nine, šta da kažem, odlijepila sam kad sam ju vidjela :) Leopard, roza, Frida, Igor, fashion, family, loving, living -- that's me ♥"



"Nakon ogrlica idemo dalje... prelazimo na naušnice :D Ne mogu se odlučiti koje od svih naušnica nosim najviše. mijenjam ih non stop - po zimi sam maloumjerenija, al po ljeti zato... male, velike, klipse, metalne, of fimo mase...sve :D" 

"Ovo je moja skromna kolekcija malih naušnica... pokupovala sam ih svugdje; u trgovinama, na autopiji, neke sam sama napravila.. ovakve naušnice nosim stalno, najčešće da budu u kontrastu s onim što sam obukla :)"


"Moje najdraže ljetne naušnice:) sladoledi, muffini, munje, leopard, zvjezdice, zebrice, roza, kožne sa zakovicama... OBOŽAVAM :D!!!!"























"Nakon "ušnog blaga":D idemo na prstenje .. iskreno nisam baš neki fan prstenja, uvijek to sve pogubim:) Ali kad vidim neki lijepi kupim si :) Zasad imam 3 koja nosim i volim i koje nisam izgubila negdje dok sam prala ruke :)))

Prvi je veliki zeleni, kupila sam ga uz one zelene naušnice koje se nalaze negdje iznad na slici :) Drugi mi je omiljena roza mašnica, njega baš jako volim :) Treći je -da opet je roza:D- prsten a'la cvjetić od šifona :)"









"eeeee... imam još jedan, kožni :) Prvobitna namjena bila mu je da bude mašna za oko vrata iliti mašna ogrlica.. Dobila sam ju od Manuele :) i kako ja to nikako nisam stigla i zaboravila okačiti mašnu na srebrni lanac nešto sam se muvala s tom mašnom po rukama i skužila da bi mašna mogla postati mega big ring :D

i evo ga...utrpala sam ga na sliku s još dva draga lančića :) ♥"











i za kraj nova kutija za nakit koju sam dobila za Božić od sestrične :) lijepo roza srculence ♥

pusa od Mirne :) 






Sanja kao što sam rekla nema toliko "briga" s nakitom kao nas dvije! Budući da izrađuje nakit najradije i nosi svoje narukvice i ogrlice. Najviše voli crne detalje, zakovice i lančiće. Nakit izrađuje od kože i obično ga kombinira sa svim što nosi, posebno narukvice.

Sanjina ruka i narukvica koju je radila




















Moj nakit je zaista šarolik! I puno se mijenja prema nekim mojim raspoloženjima i inspiracijama u odjevanju! Postoji period kad nosim samo naušnice ili samo prstenje...Prije nisam voljela nositi ogrlice, pogotovo one koje su uske uz vrat, jer sam imala neprekidan osjećaj da me pokušavaju zadaviti! :) A ovo ljeto sam se zaljubila u par komada i od onda ih kupujem sve češće! 


Manuela i njene plave zvjezdice naušnice


Ova ogrlica je bila "ljubav na prvi pogled"! Našla sam je ljetos u albumu na facebooku od Maje Zmaje Vintagesecondhandhandmade i "otkinula"! Nosila sam ju na sve, na haljinice, tunike, bijele majice...






Ove tri ljepotice imaju također svoju priču: tirkizni krug sam si poklonila prije 2-3 godine za rođendan, prije ga nisam baš nosila, ali sada ga nosim sve češće; filigransku srebrnu ogrlicu sa žadom sam dobila na poklon iz Amerike i zaista je prelijepa, a fotoaparat sam dobila od dečkove mame za Božić, a ima posebno značenje, jer zapravo predstavlja moju ljubav  i posao: fotografiju. Obožavam fotografiju i fotografiram jako puno.


Malu "babušku" sam si nedavno kupila u accessorizu, nisam joj mogla odoliti! 






Ovu ljubičastu mašnu jako često nosim i paše mi na puno stvari, a još mi je draža iz tog razloga jer sam ju napravila sama. 




A ova personalizirana ogrlica koju je izradila predivna Nina (Nakitarna izlog) predstavlja mene, to sam mala ja! I zaista ju OBOŽAVAM!




Najviše zapravo od svega volim nositi naušnice i imam ih bezbroj, pa sam izdvojila nekoliko parova koji su mi najdraži. Međutim brojka im svaki dan raste, pa uvijek dolaze novi favoriti. 


Ove su rađene po mojoj želji i narudžbi: obožavam shake, Pariz i vintage i retro sličice, pa ih tako i rado nosim. Izvrsno ih mogu kombinirati i na mnogo odjeće zbog njihovih neutralnih tonova. 





Ove su ljetne i vesele i često ih kombiniram uz mnogo stvari! Uglavnom su to ručni unikatni radovi mojih prijateljica ili poznanica, osim ovih s prve slike; okrugle sam dobila na dar od šogorice, a papige sam kupila u accessorizu.














Ove nosim češće u zadnje vrijeme, razbijajući monotoniju zimaskih dana i izvrsno mi pašu na neku garderobu; majice i veste koje sada nosim. 




Posebno su mi drage ove "mica mace" roze koje sam si kupila lani dok sam bila u Českoj. 





Narukvice sam nešto prestala nositi u zadnje vrijeme, pomalo sam ih se zasitila jer sam ih neprekidno nosila prošle i pretprošle godine, pa ih sada neću ni objavljivati u ovom postu. Zato su ih zamjenili broševi: 


I standardno prstenje koje zaista volim, volim, volim....:) Ovo su mi nekako najdraži; veliki zeleni plastični, zebrastog uzorka u rozo/crnoj nijansi, veliki platneni koji je napravila prijateljica Petra, smeđi stakleni, također mašna prsten i maca prsten :)








Za kraj vam još predstavljamo nekoliko inspracija u sličicama i šaljemo vam veliku pusu! Nadamo se da i vi uživate u nakitu koji nosite kao i mi! 


Vaše Mirna, Sanja i Manuela





























petak, 28. siječnja 2011.

Every day is a new day

Novi dan. Novi trenutci. Novi početak. Nište ne može vratiti dan da bude isti kao dan prije! Neka je lijepo, nekad je teško, ali sve je to naš život. Pamtimo trenutke u njemu i sebično ih čuvamo u našim mislima. Neka svaki dan bude priča koju želite ispričati svojim stilom, svojom najdražom pjesmom, knjigom, citatom...



Ne kažu uzalud moj život, moja pjesma... Svaki dan izaberite jednu pjesmu koja će biti vodilja vaše dnevne inspiracije, pratiti vas kroz vaš rad, druženje s prijateljicama, inspiracija što ćete odjenuti...


Zapramtite što smo vam rekle o vašim ormarima! Neka oni budu vaš mali hram...uživajte u njemu i njegovom sadržaju! A mi vam dajemo ješ nekoliko prijedloga s čim ga možete dodatno popuniti! :)

Patrizia Pepe

John Galliano

John Galliano

H&M (capsule kolekcija)

H&M

accessorize







Igrajte se bojama i uzorcima, nemojte se bojati prugica, cvjetića, žute, plave, naranđaste, životinjskih uzoraka, čipke, velikih mašnica...SVE VAM JE DOZVOLJENO!
Ako ne uživate sami sa sobom, kako ćete uživati u svijetu koji vas okružuje! Da, znamo da je sve u "banani", političari, šefovi, plače...ali nađite si svijetlu točku u mraku! :) Mi se svakodnevno radujemo trenutcima koje provodimo s našim prijateljima, sniženjima, shopingu na Ebay, palačinkama s nutellom, osmjesima dragih ljudi. Razmišljamo o dolasku proljeća, osmišljavamo si proljetnu garderobu, pripremamo se za još jedan COFFE & FASHION DAY koji ćemo uskoro organizirati.

Dijelimo s vama još malo lijepih fotografija i inspiracija: 






















Želimo vam predstaviti i jednu mladu i jako slatku modnu bloggericu iz Poljske - Juliett K. čiji stil odjevanja vrijedi pogledati. Znalački kombinira staro i novo, jeftino i skupo i uživa u svojim modnim izletima. Mi smo vam pripremile nekoliko fotografija onog što odjeva i svakako preporučamo da "zavirite" na njen blog.














Imamo za vas i nekoliko preporuka i naših planova: 

1. Uskoro Osječankama ponovo pripremamo "COFFE & FASHION DAY" u Klubu Tufna gdje će moći prolistati modne časopise, družiti se s prijateljicama, popiti kavu i pogledati, probati i kupiti Sanjine modne dodatke i Manuelinu odjeću. (Mirna će vjerojatno kao i zadnji put biti DJ i biti jako slatka). :*

2. Imamo aktualni natječaj za vaš styling mjeseca (a više možete saznati na ovom linku) 


3. Možete nas još pratiti i na našoj stranici na facebooku:


4. U narednim postovima ćemo pisati o našim najdražim torbama, nakitu, cipelama, kozmetici  i ponuditi vam prijedloge i našu inspiraciju. A poslije toga slijedi post o JOHNNY DEPPu, koji je po vašem mišljenju najdivniji i sa najviše stila. (Za one koji ne znaju odabrali smo ga na našem facebook profilu).


5.Preporučamo i da pročitate ako ćete imati priliku jednu prelijepu knjigu o prijateljstvu, običajima i realnosti: "SESTRA MOG SRCA" 



I za kraj jedan naš mali foto mix:


MIRNA


SANJA


MANUELA





Velike puse od nas! ♥ ♥ ♥