petak, 20. svibnja 2011.

KREATIV BLOGGER award

Posebno mi je draga ova nagrada koju sam primila za blog, koji je relativno nov ( stvorile smo ga moje dvije prijeteljice Mirna, Sanja i ja u listopadu prošle godine). Međutim djevojke su zbog privatnih obaveza: jedna zbog preseljenja u drugi grad i jedna zbog prinove koja dolazi u prosincu malo stale na loptu, pa sam ja preuzela konce bloga u svoje ruke, ali redovito predstavim Sanjine divne modne dodatke koje izrađuje pod modnim brednom Simone dizajn i Mirnine odjevne kombinacije. Nagradu su mi uručile dvije preslatek blogerice Exiie and Beccy sa bloga: Fashion is...Something worth the money i šaljem im veliku pusu i zahvaljujem na lijepim riječima!



A sada ono što treba napraviti, predstaviti 10 stvari o meni koje ne znate:

1. Oduvijek sam uz modni dizajn gajila veliku ljubav prema plesu, pa sam u sukobu vlastitog identiteta postati profesionalna plesačica ili modni dizajner prevagnula na modu. Ples je i dalje moja velika ljubav, ali nemam više vremena za njega. Vjerojatno ne moram ni navoditi da obožavam pogledati sve filmove u kojem ima dobrog plesa!






2. Vjerujem u priče o  morskim sirene, mitove i sve što ih na bilo koji način karakterizira!


3. Ne mogu gledati horore i bojim se mraka! Strah je jači od mene! :)

4. Strastveni sam zaljubljenik u knjige i nadam se da ću jednom imati moju malu privatnu biblioteku; do sada imam 400- tinjak različitih žanrova kupljenih u antikavarijatima, knjižarama, sajmovima, buvljacima. Posebno volim mitologiju, bajke,knjige o vilama i vilenjacima, povijesti mode i kostimografiju, knjige o modnoj i umjetničkoj fotografiji. Skupljam i druga štiva, pa imam raznorazne literature; od Priča iz davnine- Ivane Brlić Mažuranić, do Coelha, Umjeća ratovanja, Zen,kuharica, pa do raznih ženskih knjižica: Vrag nosi Pradu, Kao voda za čokoladu...








5. Ljeto je moje najdraže godišnje doba! Obožavam duge dane i tople noći, miris mora, preplanulu kožu, kreme za sunčanje koje mirišu na kokos i zrikavce koji ispunjavaju noćnu tišinu.


6. Ne volim svoju kosu! Sjajna je i zdrava, ali tanka, pa je jako rijetko raspustim. A problem je dodatni i u tome što još nisam pronašla frizera koji bi mi napravio nešto s kosom što bi me stvarno oduševilo.

7. 10 second car - ako ste gledali bilo koji dio Fast and Furious, shvatit ćete o ćemu govorim. Nisam ja baš cura od finih damskih autića; Peugeot CC, Citroen C4, bla, bla...dajte vi meni lijepo jedan Dodge Charger iz 1970 ili Buick Grand National GNX iz 1987 i volim vas do kraja života. :)


8. Torbice, torbice, torbice - velike, male, clutch, u boji! Želim ih sve! 



9. Obožavam životinje! Toliko se lako zaljubim u njih i toliko vjerno volim kao i one mene! S mojim zvjerčicama se ophodim kao sa ljudima, tretitam ih kao pravnopravne! I oni su živa bića, zar ne? Imaju srce, daju nam bezuvijetnu ljubav i vjeruju nam, što može biti divnije od toga! 


My Cat love
My Dog love

10. Prijateljstvo, obitelj i ljubav su mi najveći faktori vrijednosti u životu. Treba ih njegovati kao rijedak cvijet, jer mnogi nemaju privilegiju imati ih. Zato iskrena prijateljstva, dobrotu obitelji i pravu ljubav treba znati čuvati.



Ovu nagradu dodjeljujem dalje sljedećim blogovima (neki su je već i dobili, međutim to je samo znak da ste nevjerojatno dobri):

1. Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude - Divna Jelana, čiji tekstovi se često reflektiraju u mojim mislima kao dio mene! Ljubim! <3

2. frashion by Marina - kreativna, vesela, tako ju je lijepo pratiti! <3

3. always in love - photoblog - prelijepe fotografije pune senzualnosti, ljubavi i stila zabilježene fotoapratom prelijepe Reke - NEPROCJENJIVO! <3

4.FASHION GOSSIP - predivne prijateljice, koje udišu novu dimenziju u svoje modne priče! <3 <3 <3

5. DinoBoy - zato što odlično plovi u svijetu mode i rame uz rame stoji svojim kolegicama blogericama, odlično poznavajući modna zbivanja i trendove i uživa u tome. Bravo Dino! :)

6. Fashion and style by Vanja M. - jer je jednostavno divna! <3 Ljubim!

7. Julie`s pen - tekstovi koje jednostavno moraš obožavati, bogati kao najfinija čokolada! Čitam je i nikad mi nije dosta! <3

8. Fashion dreams and things - uvijek svježe vijesti, zanimljiva i puna priča, jednostavno volim! <3

9.fashionrocks - bezvremenska i slatka! Imam mi ono nešto čime zrači! Svaka njena priča je novi svijet! <3

10. MakeUp by Dijana - ideje, savjeti  i vedrina koja zrači s njenog bloga su kao pozitivna bomba! A make-up je uvijek dobar antidepresiv, a lijepa Dijana ga zaista nama smrtnicima predstavi dostojanstveno! Hvala ti za to! <3


I za kraj jedan veliki KISS svima Vama!

Broj komentara: 7: