nedjelja, 20. siječnja 2013.

Woman by Lukabu Lkb

Marina i Dora, dvije predivne mlade žene koje stoje iza osječkog modnog brenda Lukabu Lkb upoznala sam kroz sasvim slučajno.
Zahvaljući obostranom angažmanu od trgovačkog centra Portanova na modnom projektu vezanom za Fashion Incubaor koji se održao u studenom prošle godine. One su bile organizatorice sajma zakupaca koji se održao dan prije FI, a ja sam radila kao stilistica zadužena za osmišljavanje  styling-a za revije zakupaca koji imaju prodajni prostor u Portanovi.
Kliknule smo odmah, jer nas spaja mnogo zajedničkih interesa; moda, dizajn, užurbani ritam zivota ljudi koji se kreću u modnoj industriji...
Osim što su drage, vesele i pune života, kreativne su i poduzetne, a u to se možete i sami uvjeriti ukoliko vam se pruži prilika da dođete u njihov  Lukabu Office:
Trg Ante Starčevića 24, Osijek
(na I. katu Name – trgovačkog centra)
Željne modnih avantura osmišljavamo upravo neke zajedničke projekte o kojima ćete svakako saznati više kad za njih dođe vrijeme! :)
Predstavit ću vam ih sada kroz njihove radove i intervju koji su mi dale.

LUKABU Vamp Woman - fall/winter 2012/13 - LOOKBOOK

LUKABU Vamp Woman fall/winter 2012/13 collection 
Model: Marina Komesarović by Osijek GlowModels
Make up: Ružica Glam
Photo: Tomislav Šilovinac

Snimanje je održano 13.10.2012. u Našicama




Tko čini Lukabu?
LUKABU modni brand nastao je kao rezultat zajedničkog projekta Marine Ljubojević, modne dizajnerice (Callegari-Talijanska škola mode i dizajna) i Dore Radl Ćućić mag.oecc.

Što vas motivira?
Motivira nas činjenica da živimo u doba recesije, te da su teška vremena test sposobnosti za odvažne poduzetnike da kreiraju dodanu vrijednost tvrtkama i sektoru unutar kojeg djeluju. Drugim riječima, želimo saznati možemo li mi uz pomoć kreativnih rješenja doći do cilja unatoč recesiji!
4. Koji su vam ciljevi i želje?
Glavni nam  je cilj staviti na tržište kreativne i nosive modele po prihvatljivim cijenama jer ono što nas čini jedinstvenim jest kvaliteta izrade svakog pojedinog odjevnog komada dobivena industrijskom prilagodljivošću svim konfekcijskim brojevima i temeljenim na ograničenim dizajnerskim edicijama. Želja nam je da se neprestano usavršavamo, zadržimo originalnost i prihvatljive cijene, te u budućnosti ponudimo odjeću za muškarce i djecu.


Gdje vas mogu pronaci ljubitelji unikatnih uradaka?
Svi zainteresirani nas mogu pronaći u robnom centru Nama (II. kat) u Osijeku, Trg Ante Starčevića 10. u uredu u kojem klijentice osim preko Interneta (www.lukabu.hr i Facebook stranici) mogu osobno doći pogledati našu ponudu, isprobati izložbene komade odjeće te uz savjete modne dizajnerice osmisliti vlastiti stayling ili pak naručiti večernje kombinacije odjeće po mjeri.

Koliko originalnost bitna u današnjem modnom krugu?
Vjerujemo kako je originalnost vrlo bitna u današnjem modnom krugu te smo iz tog razloga posljednju kolekciju F/W 12/13 napravili u stilu kojeg nose žene koje su hladne, odmjerene, stroge i inteligentne  koje se ne boje izraziti kroz odjeću, a pri tome i uživati i ne ograničavati se na zadane modne obrasce.

Koga bi željele vidjeti u vašim kreacijama?
Prvenstveno bi htjele vidjeti žene koje će se u našim Lkb kreacijama osjećati ženstveno, inteligentno i nadasve odmjereno. Naravno da jednoga dana želimo vidjeti  poznate glumice, pjevačice i dr. u Lkb kreacijama, ali za to još ima vremena. 

Vaše novogodišnje želje?
Kao što smo prethodno naveli naše novogodišnje želje ne razlikuju se od naših osnovnih želja, uz širenje poslovanja želimo zadržati originalnost i prihvatljive cijene, te u budućnosti ponuditi  odjeću za muškarce i djecu.


Citat ili misao koja vas inspirira!
Nismo se povodili za nekim određenim citatom ni misaom već imamo vlastiti moto koji nas pokreče, t „Lukabu ne drži ga mjesto“. Moto je nastao jer Lukabu svoj modni izričaj i inspiraciju pronalazi u čestim putovanjima i promjenama okruženja dizajnerice Marine.


Kolekcija spring/summer 2013.g. "I do" 

Photo by: Tomislav Šilovinac

Nakit: LunulaDesign LD

Sajam vjenčanja 12. -13.01.2013. Lukabu štand

Photo by me

Zaželite im puno uspjeha i još puno divnih i inspirativnih kolekcija! 

Zaslužile su! Ja im to želim od srca! <3

Kisses, Manuela



3 komentara:

  1. Odlične su cure, zaista divnih modela ima! I fotke su divne! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I am not sure where you are getting your information, but great topic.
    I needs to spend some time learning more or understanding more.
    Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.


    Feel free to visit my webpage :: travel
    My page : Travel

    OdgovoriIzbriši