srijeda, 4. siječnja 2012.

Through the lens

Olympus E3, Canon EOS 400D, ZENIT-E and for each of them different range of lenses are part of my "small" collections! If I had to set aside the love of photography and love of fashion design, it would be very difficult to decide!Since it`s almost more than a year of this blog, I slowly  open my  heart to you people and show what I love to do, how I feel when I present myself through my outfits, work and live. Today I open the pages of the moments that I recorded through my lens. They are always next to me, when I drink coffee with friends when I travel, when I work! I like to record the moments of time, people and everything in my world there are more important to me! These are some of my favorite photos that I took:


Olympus E3, Canon EOS 400D, ZENIT-E i za svaki do njih  objektivi različitog raspona dio su moje "male" kolekcije aparata! Kad bih morala izdvajati ljubav prema fotografiji i ljubav prema modnom dizajnu, vrlo bih teško odlučila! Budući da se već gotovo nešto više od godinu dana družimo, polako vam sve više otvaram svoje srce i pokazujem ono što volim raditi, kako se osjećam dok vam predstavljam sebe i ono što odjevam, radim i živim. Danas vam otvaram stranice svojih trenutaka koje sam zabilježila kroz objektive svojih fotoaparata. Oni su gotovo uvijek pored mene, kad ispijam kave sa prijateljicama, kad putujem, kad radim...(jer nikad ne znaš kad će se ukazati prilika za dobrim motivom)! Volim bilježiti trenutke, vrijeme, ljude i sve što u mom svijetu ima na važnosti! Ovo su neke od najdražih mi fotografija koje sam uslikala.

Portraits:
autoportret

autoportret

Travel:

Holland
Temple in Croatia
Osijek in Croatia
Zagreb in Croatia
Rovinj on Adriatic Sea (Croatia)
Osijek in Croatia
Nin in Coratia
Prague
Vienna
Paris

LIFE & NATURE: 
Hope u like it!

Manuela Broj komentara: 11:

 1. Volimo sve što radiš! <3
  Odlično!

  OdgovoriIzbriši
 2. sve super, ali iz nekog razloga pola slika ne mogu vidjet :(

  OdgovoriIzbriši
 3. Lijepo je što radiš sve te stvari koje voliš. A još si uz to strašno talentirana. Divno :) Ne znam je li samo kod mene problem, ali ne otvara mi sve fotke stranica. Ipak, ono što vidim je super

  OdgovoriIzbriši
 4. Koje fotke! Ne znam koja mi je ljepša!! :)


  xoxo
  Antonia
  FASHION IMPERATIVE

  OdgovoriIzbriši
 5. Divno, Manuela :)))
  Vidi se da bas umes da koristis te svoje fotoaparate, da imas osecaj za ugao, svetlost, kadar :D i ovo sto vidim mi sebas svidja, jedino sto ne vidim vise od pola slicica :(
  Nisu htele da se otvore sinoc, nece ni sada :/
  Nadam se da ce se srediti to, a ti nam cesce pokazi neke svoje fotke ;)
  Ljubac :*

  OdgovoriIzbriši
 6. Pokušat ću dans prslijepodne prefledati o čemu je riječ, pa ćemo vidjeti, ili ću ih uploadati ponovo! Kiss! Žao mi je što se ne vide sve! Pokušat ću popraviti!

  OdgovoriIzbriši
 7. manuela ovo je wooooow!!fotke su za na dupe past!!bravo...samo tako dalje :*

  OdgovoriIzbriši
 8. Ovo je zaista fenomenalno, svaka čast!

  OdgovoriIzbriši
 9. Divno, diiiivno! Ove sa putovanja su mi nekako najlepse... ;)

  OdgovoriIzbriši
 10. a ženo, čini mi se da više ništa o fotografiji ne možeš naučit, dobre su do savršenstva :-D

  OdgovoriIzbriši