nedjelja, 10. ožujka 2013.

Keep on moving (outfit post)

I don`t feel like I was about 10 days "dying" of the flu! I quickly press "Delete" on things I want to forget. Finally I can feel spring in the air. 
Perfect opportunity to pull out  forgotten jacket from my closet, who was with me barely waited the first warm days of March. 

Uopće se ne osjećam kao da sam prije 10 dana "umirala" od gripe! Brzo stisnem "DELETE" na stvari koje želim zaboraviti. Napokn se osjeća miris proljeća u zraku.
Savrešena prilika da se iz ormara izvadi zaboravljena jakna koja je zajedno sa mnom jedva dočekala prve tople dane u ožujku. Vjerujem da ste već mnogi od vas koji dolazite na moj blog shvatili da ne pratim slijepo trendove, nego više slušam svoju intuiciju u stilu odjevanja. Ono što će mi  ovo proljeće zabilježiti su crno-bijele kombinacije i uzorci jer sam se kupovala i radila si dosta takve robe preko zime; moj ormar je dobio i jedno pojačanje, a to je prozirna jaknica sa neon rukavima koju sam prije nekoliko dana pronašla u Stradivariusu i zaljubila se! Bit će sjajna partnerica mojim boyfriend trapericama i cipelama na petu. Budući da sam na pragu tridesetčetvrte godine i koža više nije isto zahvalna kao prije deset godina uz pravilnu i zdravu prehranu i malo vježbe još uvijek mogu uživati u haljinama uz tijelo! Jako sam zahvalna na tome, jer ovakve haljinice ću nositi cijelu ovu godinu u svim varijantama! Sviđa vam se?





My outfit: jacket- Zara, dress& bag - thanks to New Look, scarf - DIY, bracelets - thanks to Blond and Blondish, boots - ny
Photos: Kristijan Kro

Hope u`ll like it! <3 

Kisses, Manuela 



Broj komentara: 9:

  1. Super izgledas, haljina ti odlicno stoji!
    Jedva cekam post sa tom novom jaknicom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. zgodna moja Manuelica! :)) haljina ti stoji savršenooo! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasna je cijela kombinacija, jako lijepa haljina!

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvo, zaista divne slike, crno bijelo se divno uklopilo među ove cigle, a drugo, divan divan outfit, ova haljina je wow i stoji ti fantastično! Ilina

    OdgovoriIzbriši
  5. super je haljina, lijepo ti stoji.. :) meni te uske ne stoje bas najbolje hehe

    OdgovoriIzbriši
  6. Precool fotke!

    ninafashionshow.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivna haljina, odlično ti stoji! :)



    http://nekinovi-klinci.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši