četvrtak, 12. siječnja 2012.

Looks like the angels


When you try to imagine the angels, and to create an image of how they look like, what do you see? I imagine them just like that! Small things, timeless beauty, a bit surreal!

Kad pokušate zamisliti anđele i stvoriti si sliku o tome kako bi oni izgledali, što vidite? Ja ih zamišljam upravo ovakvima! Malena bića, bezvremenske ljepote, pomalo nestvarne! 


Hope u like it! :*

Manuela 

P.S. Prijateljica Marina mi je prije tjedan dana kad me nazvala (bio je petak) rekla: "Mislim Manuela, ja ne znam šta ti misliš, ali nisi napisala post od srijede???" Pa  sada budući da živim u "velikom strahu" (VOLIM TE DRAGA MOJA), nastojim pisati što redovitije!

Broj komentara: 17:

  1. Uh, ja mrzim kada vidim maksimalno sređenu dev+cu, našminkanu, doteranu, dete je dete i tako bi trebalo da izgleda i da se oblači :)
    Ipak, ova mala je preslatka, iako je isfotošopirana do besvesti :D
    http://data.whicdn.com/images/20266856/beauty,blue,eyes,cute,lips,little,girl,photo-b14cbe92756523e786e5a50c3f9c5bc9_h_large.jpg

    OdgovoriIzbriši
  2. fantastične fotke, moram priznati da mi je ona crno-bijela s početka najnajzanimljivija :-D

    OdgovoriIzbriši
  3. stvarno izgledaju nestvarno, a najslađa mi je ova curica na 4 slici od dolje :)

    p.s. svrati imam novi post! :*

    OdgovoriIzbriši
  4. ja volim djecu ali na daljinu jelte...hahah sala ;) slatke su stvarno ali i fotosopirane su dosta sto je steta jer mislim da lijepa prirodna fotke djeteta koji se pritom smije je nesto super :) ali mi je kul ona mala sva usminkana u leo uzorku,hahahha :D

    OdgovoriIzbriši
  5. iako vecina ljudi ne odobrava da djevojcice u reklamama budu sredene na nacin da izgledaju 20 godina starije, meni su preslatke na ovim slikama, izgledaju kao lutkice! Osobno mislim da nema nista lose u tome dok djeca to smatraju igrom, dok se zabavljaju (koja se od nas nije voljela sredivati i oblaciti maminu odjecu?) i dok je roditeljima na prvom mjestu dobrobit tog djeteta, a ne zarada koju ce eventualno donijeti. Uf ali sam se ispisala :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ova leopard k'o da je moja :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve su divne<3 Slike su prekrasne, pogotovo ona curica u zelenoj haljinici:)


    http://worldisrunway.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Awwwwwwww, ne zna se koja je sladja! Meni mozda najvise zapala sa oko ona devojcica sa pletenicama i sa zelenom haljinicom!:)Ko med su:D

    OdgovoriIzbriši
  9. wow koliko lijepa djeca iako ne odobravam šminkanje i friziranje tj, iskorištavanje djece u reklamne svrhe, najljepša mi je ova mala crnkinja sa plavim očima!

    OdgovoriIzbriši
  10. Jooj prekrasne su!
    Ova zadnja tamnoputa curica neizmejrno podsjeća na Rihannu! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Bas kao lutkice! Kako ljepe curice bez teksta sam... <3

    OdgovoriIzbriši
  12. AJME ovo su prekrasne slike! bože kako su samo slatke!

    OdgovoriIzbriši
  13. pomesana osecanja, i preslatko i malo friki sa stajlingom za odrasle i blagim mejkapom
    sta ja znam... dugo ce biti odrasle, nek ih puste da neko vreme ne brinu o tim stvarima..

    OdgovoriIzbriši
  14. hmmmm...slozicu se sa tobom samo donekle, jer samo neka deca sa ovih fotografija imaju tu neku neznu notu u svom pogledu (i izgledu), a neka me stvarno plase koliko ozbiljno izgledaju za svoje godine...

    http://belgradefairy.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši