nedjelja, 8. siječnja 2012.

Looks like GOLD & outfit post

I remember the time when I was at the very word of "gold" raised eyebrows and preparing to throw an expression of disgust on my  face! Hm! I believe that  next time I think about that and remember this one: "Never say never!" However, then I was fifteen all in my head was different then! A few years (hmmm. ...) later, I realized charm of gold colour and stopped connect it with chains of questionable thickness (with the aesthetic side) on the male's neck or like something what someone wear only in too formal moments! Hehehehehe ... today golden color combination are represented daily and in our closets. Golden are warm oversize sweater, shorts, clutch purses and nail polish!  And what is more interesting - you don/t have to wait for special occasion to wear it ... a golden deal from Monday to Sunday in  shopping, for coffee with girlfriends, going for walks with the dog, a job (which of course allowed it) ... and I wear it too!

Sjećam se vremena kad sam na samu riječ zlatno podizala obrve i spremala se izbaciti izraz gađenja na licu! Hm! Vjerujem da ću sljedeći put razmisliti i sjetiti se onog: "Nikad ne reci nikad!" Doduše, tada sam imala petnaest godina i sve je u mojoj glavi tada bilo drugačije! Nekoliko godina (hmmm....) kasnije shvatila sam draž zlatne boje i da prestala ga povezivati sa lancom upitne debljine (sa estetičke strane) na muškom vratu ili sa haljinama koje se oblače za neke pretjerano svečane trenutke! Hehehehehe...danas je zlatna boja preplavila svakodnevne kombinacije i naše ormare. Zlatne niti božanstveno nam se osmjehuju sa toplih oversize vesta, kratkih hlačica, clutch torbica i lakova za nokte! I što je još zanimljivije,- ne moraš čekati svećanu prigodu...zlatno se nosi od ponedjeljak do nedjelje u shopping, na kave sa frendicama, u šetnje sa psom, posao (koji to naravno dozvoljava)...I ja je nosim...hmmmmm...tko se više sječa onog što je balavica u meni nekad žustro odbacivala! :)

 

Outfit post: MY LITTLE SOMETHING GOLD
Photos: Kristijan Kro


My outfit: skirt - made by me, shirt, belt and clutch - Vintage, boots - NY,  bracelates - Stradivarius and H&M, ring - Accessoires

Hope u like it!

LOVE U ALL, Manuela



 


22 komentara:

  1. Ferrero <3
    chanel lakovi :D
    Tvoja suknjica, prsten i čizmice :love:

    OdgovoriIzbriši
  2. super ti je outfit!! zlatno ti skroz pristaje!! pohvale za suknju koju si napravila :)

    http://worldisrunway.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. taman sam htijela poharat trgovinu di si kupila ovu divnu suknju kad ono ti ju napravila! imas zlatne rukeee ;)
    super mi izgledas i cijela kombinacija mi je kul :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Moram se složiti s tobom u potpunosti! Kao mlađa sam uvijek govorila kako mi je zlato nešto pretjerano, i kada vidim nekoga u zlatnom bilo mi je uvijek nekako neumjesno i prepre...Sad kako sam malo ostarila, vidim koliko je zlatna boja zapravo efektna i odlična, i sad ju obožavam iako ju ne nosim prečesto. Outfit ti je odličan1 :)

    OdgovoriIzbriši
  5. lepo uklopljeno. odlicno si napravila suknju

    OdgovoriIzbriši
  6. Jao moram se nasmijati,znaci i ja sam mrzila zlatne kombinacije,i kada mi neko pokloni za rodjendan zlatne mendjuse ili narukvicu,zeludac mi se okrene :D hahah,a kako se to sve godinama mijenja i moda vraca :))
    suknja ti je FaNtAsTiCnA ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. kako je čudna suknja, mislim na materijal, izgleda jako neobično:) super je!

    OdgovoriIzbriši
  8. kako je dobra ta suknja, a ja se secam vremena kada sam takodje imala izraz gadjenja na licu na samu pomisao na zlato i zlatnu boju...sad ne znam sta je dosta! kazu da ta ljubav dolazi sa godinama

    OdgovoriIzbriši
  9. He-he, i ja sam bila u potpuno istoj fazi! A sad je obozavam i, kad razmislim, prvi post u koji sam postavila par slicica na kojima se malo bolje vidim sadrzi slicicu mene bas u zlatnoj suknjicici! :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. joj već sam mislila da sam jedina koja voli zlatne suknje. vidjela sam jednu na netu i oduševila se njom, mora bit moja hehe :D prije mi je bila draža srebrna al ipak zlatno ide na sve, pratimo te!!!
    -blackie

    OdgovoriIzbriši
  11. i ja sam prije imala identicno misljenje o zlatu, al sad se, naravno, promijenilo :)

    OdgovoriIzbriši
  12. isto sam nekada bila u fayonu zlato-no no! i sada ga obozavam! kao i tu tvoju suknju...!

    OdgovoriIzbriši
  13. Po meni je ovo jedan od tvojih najboljih outfita. Suknja je predivna kao i torba i kosulja se super uklopila. Imam i ja takav prsten- hladno oruzje. I da slazem se sto se tice zlatne i ja sam bila protiv, a sad mi je super. Imala sam na novoj god zlatnu haljinu i torbu :) a ovi nokti su brutala! Kao i sve ostalo :) Wex ima neki virozu pretpostavljam. Balavi. Sad je mozda vec i ozdravio :)

    OdgovoriIzbriši
  14. ja sam ti kao svraka, sve zlatno vooolim
    a kombinacija taman! odlicna!

    OdgovoriIzbriši
  15. Fantasticne slike!!!A zlato je sada definitivno in...Kiss<3

    OdgovoriIzbriši
  16. Zlatno, srebrno... OBOZAVAM! Super outfit i fotografije. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. dobro da si se pomirila sa zlatnom...meni još uvijek malo teže ide, vuče me srebro ;-D

    OdgovoriIzbriši
  18. ovo je savrsenstvo! ta zlatna suknica je vrh i odlicno se uklapa sa kosuljom! super ti je blog, havala ti sto si svratila kod naseg bloga, i mi te pratimo! xx

    OdgovoriIzbriši
  19. Hvala vam svima na predivnim komentarima! :*

    Thank u all! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  20. Sram me što sam tek sada otkrila ovaj blog! Outfit je super, suknja mi je mrak, upravo gledam tvoje stvarčice :)

    OdgovoriIzbriši