petak, 28. siječnja 2011.

Every day is a new day

Novi dan. Novi trenutci. Novi početak. Nište ne može vratiti dan da bude isti kao dan prije! Neka je lijepo, nekad je teško, ali sve je to naš život. Pamtimo trenutke u njemu i sebično ih čuvamo u našim mislima. Neka svaki dan bude priča koju želite ispričati svojim stilom, svojom najdražom pjesmom, knjigom, citatom...



Ne kažu uzalud moj život, moja pjesma... Svaki dan izaberite jednu pjesmu koja će biti vodilja vaše dnevne inspiracije, pratiti vas kroz vaš rad, druženje s prijateljicama, inspiracija što ćete odjenuti...


Zapramtite što smo vam rekle o vašim ormarima! Neka oni budu vaš mali hram...uživajte u njemu i njegovom sadržaju! A mi vam dajemo ješ nekoliko prijedloga s čim ga možete dodatno popuniti! :)

Patrizia Pepe

John Galliano

John Galliano

H&M (capsule kolekcija)

H&M

accessorize







Igrajte se bojama i uzorcima, nemojte se bojati prugica, cvjetića, žute, plave, naranđaste, životinjskih uzoraka, čipke, velikih mašnica...SVE VAM JE DOZVOLJENO!
Ako ne uživate sami sa sobom, kako ćete uživati u svijetu koji vas okružuje! Da, znamo da je sve u "banani", političari, šefovi, plače...ali nađite si svijetlu točku u mraku! :) Mi se svakodnevno radujemo trenutcima koje provodimo s našim prijateljima, sniženjima, shopingu na Ebay, palačinkama s nutellom, osmjesima dragih ljudi. Razmišljamo o dolasku proljeća, osmišljavamo si proljetnu garderobu, pripremamo se za još jedan COFFE & FASHION DAY koji ćemo uskoro organizirati.

Dijelimo s vama još malo lijepih fotografija i inspiracija: 






















Želimo vam predstaviti i jednu mladu i jako slatku modnu bloggericu iz Poljske - Juliett K. čiji stil odjevanja vrijedi pogledati. Znalački kombinira staro i novo, jeftino i skupo i uživa u svojim modnim izletima. Mi smo vam pripremile nekoliko fotografija onog što odjeva i svakako preporučamo da "zavirite" na njen blog.














Imamo za vas i nekoliko preporuka i naših planova: 

1. Uskoro Osječankama ponovo pripremamo "COFFE & FASHION DAY" u Klubu Tufna gdje će moći prolistati modne časopise, družiti se s prijateljicama, popiti kavu i pogledati, probati i kupiti Sanjine modne dodatke i Manuelinu odjeću. (Mirna će vjerojatno kao i zadnji put biti DJ i biti jako slatka). :*

2. Imamo aktualni natječaj za vaš styling mjeseca (a više možete saznati na ovom linku) 


3. Možete nas još pratiti i na našoj stranici na facebooku:


4. U narednim postovima ćemo pisati o našim najdražim torbama, nakitu, cipelama, kozmetici  i ponuditi vam prijedloge i našu inspiraciju. A poslije toga slijedi post o JOHNNY DEPPu, koji je po vašem mišljenju najdivniji i sa najviše stila. (Za one koji ne znaju odabrali smo ga na našem facebook profilu).


5.Preporučamo i da pročitate ako ćete imati priliku jednu prelijepu knjigu o prijateljstvu, običajima i realnosti: "SESTRA MOG SRCA" 



I za kraj jedan naš mali foto mix:


MIRNA


SANJA


MANUELA





Velike puse od nas! ♥ ♥ ♥

Nema komentara:

Objavi komentar