petak, 7. siječnja 2011.

MAKE MY DAY

Život se sastoji od trenutaka! 
Mi smo se u ovoj godini odlučile veseliti malim stvarima; druženju s prijateljima, ispijanju dugih kava, sladoledu, čokoladi, poslu koji radimo,a ako ćemo imati novčića i nekom putovanju.Za početak godine imamo nekoliko dužnosti prema vama koji ste sudjelovali u našim nagradnim igrama na facebooku, o kojima smo govorili u našem prošlom blogu. Izabrat ćemo pobjednice za vikend i nadamo se razveseliti vas darovima koje smo vam pripremile!
Mi ćemo se i dalje nastaviti kretati u svom svakodnevnom ritmu, spajajući ugodno s korisnim; "kafenisanje", kupovanje materijala za naše kreacije, planiranje revija i programa i potajno se veseliti proljeću da što prije stigne!Ne moramo vam vjerojatno ni reći da smo milijun puta dok smo šetale gradom poželile da postoji kod nas Sturbucks, pa da šetnje dodatno "začinimo" slatkim mukama biranja okusa kava, frapea i ostalog iz njihovog prefinog asortimana.
Utješimo se čokoladom i bar kratko zaboravimo da ćemo STARBUCKS još malo morati pričekati!Planirale smo ako nas prilike poslužite da ćemo putovati ove godine; Toscana, Ibiza, Kopenhagen, a ima i dobrih aranžmana za Tunis.TOSCANA


IBIZA
 
KOPENHAGEN

TUNIS

Naravno, ako nećemo moći ostvariti te svoje želje, uvijek se možemo (kao svaka žena) utješiti parom dobrih cipela ili garderobom. A ako ćemo se parom cipela ili komadom odjeće moći počastiti na jednoj od naših "zacrtanih" destinacija. Našoj sreći nikad kraja! :)))ISTINA JE DA SU ŽENE NEVJEROJATNO SRETNE KADA MOGU KUPOVATI, KAO I DJECA KADA IH ODVEDEŠ U ZABAVNI PARK! 
MI ZAISTA JESMO, DOKAZALE SMO JEDNA DRUGOJ TO VEĆ BEZBROJ PUTA! 
No najveća nam je sreća što možemo raditi posao koji zaista volimo! Zato, ako ste te sreće uživajte u njemu! 

Evo naše inspiracije kako dodatno oplemeniti/unijeti sebe u svoj radni prostor! 

Odlučile smo, inspirirane ovim idejama malo preurediti svoj radni prostor, pa ćemo ga podijeliti sa vama na blogu! 
Možete nam i vi slati svoje radne kutke na:


a mi ćemo najbolji nagraditi darom za vaš pravi office, home office ili bilo koje drugo radno okrženje!

Za vikend ćemo na blogu objaviti pobjednice naših natječaja! Pratite nas!

KISS od Mirne, Sanje i Manuele! 


Nema komentara:

Objavi komentar