nedjelja, 29. siječnja 2012.

little fashion war

Raspoložena sam danas za jedan modni dvoboj između vječnih rivala u modnoj kulturi: rat između skupih i jeftinih odjevnih predmeta i o tome koliko jeftiniji odjevni komadi mogu parirati skupima. Izabrala sam tri trendseterice koje su i meni inspracija, napravila prema njihovoj slici kombinaciju u odjevnim predmetima dostupnim nama smrtnicima i onima malo dubljeg džepa! U svakom slučaju ovjde nastupate VI, voljela bih čuti koja vam je kombinacija draža! Neka bitka počne! 

I am in the mood for a fashion duel between eternal rivals in the fashion culture: the war between expensive and inexpensive clothes and how much cheaper garments can compete with expensive one. I have chosen three trendsetters who are my inspiration too, made ​​my combination of their looks in  clothing available to us  mortals, and those with deeper pockets! In any case, here, you perform now, I'd love to hear that you prefer more in my combinations! Let the battle begin!

MIROSLAVA DUMA look: 






JULIA SARR - JAMOIS   look:







OLIVIA PALERMO look:





Do you like this??? 

Big kiss from me! 
Manuela

Broj komentara: 25:

  1. Ja sam jako realna i prizemna osoba, ono što ne mogu sebi trenutno da priuštim, ja ni ne gledam, nikada nisam bila jedna od onih koja uzdiše nad skupim i precenjenim stvarima samo zato što imaju "ime i reputaciju", više mi se sviđa ono što više odgovara mom džepu, tako je i sa ovim kombinacijama ;)
    Inače lepa ideja za post.

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno nisi mogla bolje outfite i cure izabrat! Sviđa mi se svaki, a razlike među skupljim i jeftinijim kombinacijama je gotovo nikakva!^^


    xoxo
    Antonia

    OdgovoriIzbriši
  3. definitivno glasam za jeftinije kombinacije, i u njima se može isto tako dobro izgledati ;-D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja volim Juliu i njezin stil, tako da mi se naravno najviše sviđa njezina kombinacija! :) I dobar ti je taj post, sviđa mi se ideja da odmah staviš slične komade odjeće, cijenu, trgovinu! :D Btw. imam i ja post, nadam se da ćeš svratit! :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Julia i Olivia definitivno jeftinija varijanta! :) Sto se Miroslave tice, tu je rezultat 2:2 - Sako i torba iz jeftinije kombinacije, a cipelice i haljina iz skuplje :))
    Ali generalno, uvek mi se vise dopadnu jefitiniji komadi, ne znam zasto! Sam dizajn tih komada mi je nekako bliskiji, iako oni zapravo samo kopiraju skuplje originale :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Pratim te redovno i svaki put jedva čekam novi post, samo tako nastavi :)Zaljubila sam se u ovu Michael Kors torbu :) Wishlist updated :)

    OdgovoriIzbriši
  7. uuu, dobra mi je ova mala mira, al bolja mi je, između skupe i jeftine, jeftina verzija. i drugi look bolji jeftiniji, ps. kakva je to torba za 52 kune) mi jaki
    olivija mi se ne sviđa tu, mislim, izgleda ok, al ne bi ja to nosila, malo mi je blah..

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobar post! Svidjaju mi se ove kombinacije. Da ti prao kazem svidjaju mi vise Cheap style od Olivia Palermo i Julia Starr. :D Mozda sam samo naviknula kupotavi cheap clothes pa mi se i vise svidjaju haha.:D

    OdgovoriIzbriši
  9. Super je, a mene uvek vise odusevljava jeftinija varijanta.

    OdgovoriIzbriši
  10. prva kombinacija 'jeftinija' Miroslave Dume mi je bas ok

    OdgovoriIzbriši
  11. glasam za jeftiniju varijantu koja dokazuje da nemoras imati puno para da bi izgledao kao one million dollar.super mi je ovaj post!! ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. ja isto glasam za jeftiniju, stvarno nema razlike osim u činjenici da si onda mozes priustiti sva tri looka, umjesto jednog skupog!

    proslijedila sam ti nagradu sa svog bloga pa pogledaj kod mene svida li ti se :)!

    OdgovoriIzbriši
  13. odlican post, svaka cast na trudu! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. uvijek biram jeftiniju varijantu :) smatram da se stil ne može kupiti.. neki čak zbog previše love se izgube u previše lejera i čudnovatim kreacijama koje su možda njima super samo zbog tog jer su ih masno platili :9

    OdgovoriIzbriši
  15. Love these kind of posts :)

    xo Jennifer

    http://seekingstyleblog.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši
  16. I don't like it, I LOVE IT ! And I definitely would love us to follow each other. You have an amazing taste X



    http://paintmeinthelandscape.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  17. Great post! love it!
    http://linastyle.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  18. Love it! Zaljubljena sam u stil ovih lepih dama i cesto se trudim da ponesem neki low budget inspired by... outfit! :)

    OdgovoriIzbriši
  19. u prvom slučaju bih otišla za jeftinijom verzijom, u drugom mi obe izgledaju jednako dobro, u trećem biram skupu verziju!! :))) Hvala za comment na Helenin post o pletenicama, mislim da one svaku kombinaciju naprave glamurotnijom pa makar na sportski način!ako me kužiš:PP Lena

    http://helenailena.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  20. Nice post :)

    http://unicornboutique.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  21. I like the petrol coloured blazer! Such a nice outfit!
    Nice blog!

    OdgovoriIzbriši
  22. super post i ideja, sam tako nastavi :)
    volim da vidim lepo, i sa smislom uklpljeno, sve ostalo je nevažno...

    OdgovoriIzbriši
  23. Ovaj postic je bas super! Preljepe outfite si odabrala i jako slicne alternative si nasla!

    OdgovoriIzbriši