subota, 28. travnja 2012.

No place like home (& proglašenje pobjednika darivanja)

Lots of colors, flowers, cookies and large cups of coffee ... Nothing makes my home more complete than the person with who I share it! Generously allowed me to to do everything I want from apartment! Adorable is that my man! I am not that bad too you know, I generously make muffins filled with Nutella and gastronomic snacks for him! :)

Puno boja, cvijeće, kolačići i velike šalice kave...Ništa ne čini moj dom potpunijim osim osobe s kojom ga dijelim! Velikodušno je dozvolio da radim od stana što god me volja! Divan je taj moj muškarac! Čak nikad nije prigovorio ni to što mu se svaki dan površina "njegovog" dijela ormara smanjuje! Nisam ni ja loša znate, velikodušno mu se odužim muffinima punjenim nutellom i gurmanskim zalogajčićima!  :)



Na kraju proglašenje pobjednice prvog darivanja na mom blogu. Zadatak je tražio malo truda, nisam išla na onaj najjednostavniji sa gospodinom random.org (bit će prilike i za to uskoro)! Trebalo je sa majicom koju sam darivala napraviti kombinaciju na trendMe portalu ili polyvore na način kako biste je vi najradije nosili!  pobjedička kombinacija je ona koju je izradila: Sandra Radovanović
Čestitam Sandri i molim je da mi se javi na mail: simone.eyos@gmail.com kako bismo se dogovorile oko slanja nagrade! I veliki kiss i hvala do neba i natrag mojoj slatkoj Ani sa bloga Maybe`s New start na nesebičnoj pomoći oko mog prvog darivanja!

Hvala svima koji su se igrali!

Kisses, Manuela

Broj komentara: 14:

  1. cvijece je prelijepo! stan je veoma veseo a obozavam slona na policama.

    OdgovoriIzbriši
  2. obozavam gledati fotke tvog kutka :) uzivaj u nedjelji :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam pobjednici! Baš lijepu kombinaciju je složila. Nadam se da ćeš jednom ponoviti darivanje, baš super mi je taj zadatak s Polivoreu:)
    U gornjim slikicama super mi je zelena boja zidova i voćna salata :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hi dear:)
    Amazing design!
    Thanks for visit.
    xx Ilka
    http://ilkavontorok.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. What a beautiful photo's! Thank you for your inspiration!

    OdgovoriIzbriši
  6. Amazing place. First thing i saw was Milka chocolate. ^^


    http://sreckasfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. predivne slike! i meni je milka prva zapela za oko haha!

    OdgovoriIzbriši