ponedjeljak, 9. travnja 2012.

will you know how to recognize the moment

My dear girls, do you know how to recognize the moment for some thoughts, words, clothes? Have you asked yourself  have you make some mistakes or you were happy becouse you  chose this particular moment?  I resisted for a while to bay asymmetrical skirts becouse I didn`t find the RIGHT ONE, and I didn`t want to spent my money on something sweet but not perfect! And then when I was buying the materials for my new collection love happend, and there it was perfect material in shades of black, turquoise, blue and red in the print that was telling me BUY ME NOW! And here is my two and a half meters of fabric and pure love transformed into an asymmetric skirt!
I made a few mini-inspiration and I toturial how to make asymetrical skirt or dress from existing item.
Check it! I hope you like it!

Djevojčice moje, kako znate prepoznati trenutak za pojedine misli, riječi, odjeću? Jeste li se ikad pitali jeste li ponekad pogriješili ili bili sretni što ste izabrali baš taj trenutak? 
Ja sam neko vrijeme odolijevala asimetričnim suknjama, ne zato što mi se nisu sviđale, nego zato što sam tražila onu u koju ću se zaljubiti na prvi pogled! Kako je postojalo mnogo onih koje su mi bile slatke, ali ne dovoljno atraktivne da bih zbog njih provukla karticu ili bez razmišljanja posegnula za novcima strpljenje mi je polako bilo na "battery low". I onda kada sam kupovala materijale za novu kolekciju na kojoj radim dogodila se ljubav...savršen materijal u tonovima crne, tirkizne, modre i crvene u dezenu koji mi je govorio KUPI ME ODMAH! I evo je mojih dva i pola metra tkanine i čiste ljubavi pretočene u asimetričnu suknju! Ova moja instant sreća prošetana je i kombinirana sa kožnom jaknom, a pripremila sam i nekoliko inspiracija i sam mini toturial kako je napraviti od postojeće haljine ili suknje! 
Provjerite! Nadam se da će vam se svidjeti! 

My outfit: jacket - zara, t-shirt/bracelets - topshop, asymetric skirt - made by me, shoes - C.Louboutin
Photos: Krisitjan Kro




HOW TO MADE ASYMETRIC SKIRT OR DRESS:



KISS, Manuela


Broj komentara: 14:

  1. odlično draga moja! :))
    tvoj rad je prekrasan! oduševljena sam!
    puseee <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična suknja, i krojem a pogotovo dezenom! Sviđa mi se kako si ju sparila s prugastom majicom, sve u svemu, čista petica! Ilina

    OdgovoriIzbriši
  3. Jej za pesmj, rokabili momci nikada nisu bili bolji :D
    I suknja je divna!

    OdgovoriIzbriši
  4. kako ti je divnaaaaa! super materijal :*

    OdgovoriIzbriši
  5. god job ;))! stvarno je poseban uzorak!
    p.s. i ja sam isto pokleknula, a dugo sam odolijevala :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Hej, napravila si sebi jednu asimetricnu! :D Drago mi je da je tu i mini tutorial posto i ja planiram isto da uradim, i sasvim mi je sada logicno da ovako treba da se secka! U mojoj glavi je to islo malo drugacije xD hehehe
    Treca slicica ti je prelepa! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. joj super ti je suknja, i aj sa sebi napravila jednu , ali za nju je bas bitan amterijal nije mi bas efektna ako je amterijal ruzan :D super (citam te)

    OdgovoriIzbriši
  8. beautiful skirt, yo look pretty!

    www.tomelessismore.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. odlicna je suknja...i ja sam ubedila mamu da mi napravi jednu.....toliko mi se svidela da cu morati da nabavim jos jednu... :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlično! Super mi je i tvoja suknja i ovi prijedlozi!

    OdgovoriIzbriši
  11. obozavam asimetriju a tebi predobro stoji :)

    OdgovoriIzbriši