utorak, 23. studenoga 2010.

♥ just the three of us ♥

SANJA
Nakit, đinđe, torbice,koža, zakovice... to sam ja, Sanja, 31-ogodišnjakinja dizajnerica nakita i modnih dodataka. Moj brend je Simone design i već je prepoznat u javnosti. Moda je oduvijek bila dio mog života, a sada mi je postala i posao...svoj hobi pretvorila sam u vlastiti posao...Volim originalnost i nisam podložna trendovima, smatram da svatko može biti kreativan i stvoriti svoj vlastiti stil...a upravo je to i bit mode..


MIRNA
 Imam 26 godina i po zanimanju sam psiholog. Moda je neizostavni dio mog života te bih se, bez obzira na svoju profesiju, voljela baviti modom. Oduvijek sam voljela spajati nespojivo i bila u potrazi za drugačijim stvarima. Trenutačno pohađam tečaj šivanja. Najviše volim: ljeto, boje, uzorke, šarenilo, sunce, svog mopsa Fridu, jutarnju šalicu kave uz cigaretu. Nedavno sam preselila iz Osijeka u Zagreb pa tako moja ljubav i ja sad živimo skupa:)

MANUELA
Zaljubljiva sam...pa šta...u knjige, u cipele, u Pariz, u ljubav, u nevjerojatne suknjice od tila...A tko sam ja??? 31-ogodišnjakina, modna dizajnerica, fotografkinja...Manuela. Obožavam putovanja, lavandu, muziku, bajke, ljeto.... Pričat ću vam svoje priče...o onom što vidim i osjećam kada stvaram odjeću, kada se odjevam i kada gledam što ljudi oko mene nose... Za mene je moda izazov kao torta od sladoleda kojoj ne možeš odoljeti!
 

In order to be irreplaceable one must always be different.   (Coco Chanel)

1 komentar:

  1. Bravo cure, bravo. Samo Vi piskarajte i fotkajte,a mi ćemo čituckat. Samo hrabro dalje. Veeelikiii Pozzzzz...

    OdgovoriIzbriši