ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

U zemlji čudesa

Što vidimo kada svijet promatramo kroz objektiv? Boje koje su tako intenzivne, detalje koje možda golim okom nikada ne bi tražili. Davno sam shvatila da volim fotografiju! Putujući svijetom kao studentica, vozeći se na posao vlakom gledala sam detalje koje sam znala da su ljudi oko mene prestali primjećivati. Svjetle obrise jutra na obzorju, lišće koje mjenja boju u jesen, kišu koja se u srebrnastim kapima spušta niz prozore vagona, sunce koje zalazi u najdivnijim bojama...





Kad smo odlučile napraviti ovaj blog, cilj nam je bio podsjetit vas da je toliko ljepote oko nas, koju smo zbog ritma života prestali vidjeti! Vratiti stvari na svoje mjesto. Predstaviti vam odjeću kao umjetničko djelo, a ne nešto što smo dužni obući svaki dan.







                                                MALE STVARI ČINE SVIJET VELIKIM!



Sve što treba za putovanje po našem blogu, je malo dobre volje, ljubav prema modi i ludostima, fotoaparatić, mobitel ili bilo koja druga napravica s kojom možete zabilježiti sve što ćemo od Vas tražiti kao bismo mi bile dobre i nagrađivale vas. A to zaista želimo raditi! Već sutra ćemo vas uputiti što će biti prvi zadatak i naravno nagrada!

Podjelit ćemo s vama toliko tema, ideja, prijedloga za kupnju, priča s putovanja i druženja, fotografija onog što volimo oblačiti, cipela koje želimo, ljude koje volimo...




Divno bi bilo čuti vaše ideje i prijedloge! Jer zaista želimo pružiti vam najbolje što možemo od ovog bloga i razveseliti vašu i našu svakodnevicu!





slikice s weheartit.com


I nemojte misliti da je naše putovanje Parizom završilo! ONO TEK SADA POČINJE!


                                                                                                                               Voli vas Manuela

Nema komentara:

Objavi komentar