utorak, 21. prosinca 2010.

COFFE & FASHION DAY

Doći u kafić na čijim su stolovima raspoređeni modni časopisi, sjesti sa prijateljicama, naručiti veliku šalicu omiljene kave i još k tome u kafiću isprobati i kupiti unikatnu dizajnersku torbicu, narukvicu, suknju, haljinu ili jaknu.

NIJE TO NEŠTO ŠTO SIGURNO MISLITE DA MOŽETE SAMO SANJATI!!! 



U subotu smo organizirale " COFFE & FASHION DAY" u klubu Tufna u Osijeku. Zamislile smo ga kao pravu subotnju razbibrigu Osjećankama i spojile ugodno s korisnim. Užurbani ritam života uglavnom nas dovodi do toga da svoje vrijeme sa prijateljicama uglavnom provodimo subotom. S njima ispijamo svoje omiljene kofeinske napitke; bijelu kavu, NESCAFÉ, cappuccino, razgovaramo i shopingiramo. 
Dosjetile smo se da bi frendicama mogle organizirati  gdje bi sve to mogle raditi na istom mjestu.









fotke by Kristijan Kro


Iako vrijeme nije bilo obečavajuće jer snijeg nije prestajao padati, u Tufni je bilo veselo. Uz kavu i listanje modnih časopisa, probavele su se i kupovale Sanjine torbice i narukvice i moja odjeća.









Fotke by Kristijan Kro




Atmosfera je bila ugodna i opuštena, zabavljali smo se, razgovarali o modi, odjeći i kombinacijama. Mirna se čak prihvatila uloge DJ-a i birala odličnu glazbu za ovaj tip ženskog druženja. Prenosimo vam dio atmosfere i nadamo se skorom druženju na novom "COFFE & FASHION DAY-u"!























Vole vas Mirna, Sanja & Manuela

Nema komentara:

Objavi komentar