utorak, 28. prosinca 2010.

ZVIJEZDA NAJLUĐE NOĆI



Cijelu godinu se uređujemo za izlaske, tulume, rođendane, vjenčanja i sve ostale prigode, ali novogodišnji doček uvijek nas tjera da Staru godinu ispratimo u svom najboljem izdanju. Nas tri smo vam odlučile malo pomoći i olakšati slatke muke biranja toaleta, cipela, nakita,make up-a i svih potrebnih sitnica. Budite zvijezda večeri!  Na novogodišnjem tulumu sve je dozvoljeno!

Za početak trebamo neku glazbu koja nam daje uvodni ritam:





Novogodišnji party nam dozvoljava da budemo maštoviti, originalni i da svom stilu dodamo posebnu notu. Uz standardno popularne tonove sive i srebrne boje , na novogodišnjem partyju dobrodošla je čipka, šljokice, leopard uzorak, rozi tonovi, vrtoglave potpetice, blještavi nakit i jaka šminka. 
Iako se radi o najluđoj noći u godini, ne pretjerujte! Zlatno pravilo uvijek vrijedi:

MANJE JE VIŠE! (Less is more!)

Prva i glavna stvar je odjeća; mala crna haljina, košuljice od čipke, kožne hlače, ultra kratke minice, haljine s velikim mašnama živih uzoraka, duge haljine od šifona, kožne jaknice, korzeti, volani... Izbor je neograničen, a mi vam dajemo nekoliko ideja koje su nas inspirirale.

Dress changes the manners. Voltaire




























weheartit


Nekima od nas će možda najvažnije biti cipelice, a mi smo pronašle nekoliko svojih favorita. Vodite računa samo o tome ako mislite noć provesti na plesnom podiju da cipela mora biti savršeno udobna za tu pustolovinu. 










weheartit


Nikako ne smijemo zaboraviti jedan mali, ali tako važan detalj -TORBICA. Za novogodišnji party najbolje je iskoristiti malu clutch ili pismo torbicu, gdje možemo sigurno spremiti ruž, sjajilo, parfem, mobitel i ključeve. Ona je tako divan detalj i uvijek može biti primjećena. Poigrajte se njenim oblikom i uzorkom, neka budu osvježavajući detalj ako se odlučite za jednostavnu haljinu, košulju ili sako.
Imamo nekoliko prijedloga od kojih izdvajamo:


















Obavezno prije odlaska na doček Nove godine sastavite popis planova koje mislite provesti u sljedećoj godini. Zabilježite svoje misli, obećajte si samo ono što znate da ćete zaista moći ostvariti. 






Složili smo i jednu kombinaciju inspiriranu novogodišnjim partyjem; ovo je jedna rokerska varijanta u kojoj ćete izgledati kao prava zvijezda!


trendMe kombinacija by Manuela


Svaka glamurozna, simply, sexy ili chic kombinacija traži određene modne dodatke; naušnice, narukvicu, remen ili ogrlicu. Nakit podiže jednostavnu kombinaciju, a nadopunjava ekstravagantnu. Retro nakit je izuzetno popularan, kao i shabby chic i  nakit od kože, te mašne, cvjetići od platna i unikatni komadi. Prepustite se čarima i obavezno svoju kombinaciju oplementite jednim lijepim detaljom. Mi vam predstavljamo svoje favorite:








wehwaerit


Nikako nemojte zaboraviti nešto CRVENO za sreću. Neka vas to malo praznovjerje ipak "svlada" i svakako ispod svoje prekrasne toalete obucite neko fino donje rublje u toj boji.






Za kraj naša ideja za novogodišnji look; čokoladno smeđa haljina sa kožnim aplikacijama koju je dizajnirala Manuela, torbica od zlatne kože sa zakovicama i aplikacijama (design by Simone dizajn), te prelijepi  broš i prsten koji su dizajnirale djevojke iz Charlene Dizajna, Petra i Josipa.



Nemojte zaboraviti da ćemo najbolji novogodišnji styling koji ćete nam poslati na našu FASHION DISORDER stranicu na facebooku nagraditi!


Najbolji provod žele vam vaše Mirna, Sanja & Manuela!


Nema komentara:

Objavi komentar