ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

DIO MENE

Ogrlice,narukvice, broševi, narukvice...mašne, cvjetići, perle, srebro, tkanina, koža...jednostavno NAKIT! U ovom postu ćemo vam predstaviti sve ono čime se najradije "KITIMO"! Sanja je nešto umjerenija, dok se Mirna i ja volimo kititi do besvijesti! :) Nas smo dvije kao "ekipa" iz reklame za Ožujsko pivo: NOSIMO SVE...srebrno, zlatno, šareno, rozo, leopardasto, tirkizno, crno...



Krenut ću od Mirne, jer ona je zapravo po mom mišljenu "LIDERICA" kad se radi o  nakitu. :)

Mirna i naušnice koje je sama radila


"Kad me Manuela zamolila da odaberem svoj najdraži nakit stvarno se nisam mogla odlučiti što da izaberem:) Nakit obožavam i najčešće sam puna svega, ljeti pogotovo :) Krenut ću s ogrlicama, izabrala sam par komada koje jako volim, a svaka od njih draga mi je na svoj način." 
"Ovu ogrlicu dobila sam od dečka za godišnjicu veze:) od onda je ne skidam i nosim ju na sve :D Na njoj mi se najviše sviđaju boje i kombinacija ljubičaste, neon žute i crne ♥ Obožavam i to što stalno pravi neke zvukove dok hodam ili pleshem :"
"Drugu najdražu (kako bismo mogli reći 'svečaniju' :D ogrlicu) kupila sam ljetos od prijateljice Ljupke, a uz ogrlicu smo popile i finu ljetnu kavicu u OSijeku :) Nosila sam ju dosad samo jednom, ali vjerujem da njeno vrijeme tek dolazi :)"
"Ova ogrlica mi je skroz posebna jer označava početak jednog divnog prijateljstva s divnom osobom koja ju je napravila :) Željela sam 'name tag' al ne onakav kakav svi nose nego drugačiji i dobila sam ovaj :)"

 
"Još jedna lijepa ogrlica novijeg datuma koju sam dobila kao poklon za Božić od Sanje... volim što je jednostavna, srebrna, volim srce i obožavam leopard mašnicu :) Nju najčešće nosim na posao :" 



"I da završim priču o ogrlicama s jednom, jedinom i neponovljivom ' mini Mirnom' :) da nije bilo Mirna ogrlice (s imenom) ne bi bilo ni Mini Mirne :)) Dobila sam ju kao poklon za upoznavanje od divne Nine, šta da kažem, odlijepila sam kad sam ju vidjela :) Leopard, roza, Frida, Igor, fashion, family, loving, living -- that's me ♥"



"Nakon ogrlica idemo dalje... prelazimo na naušnice :D Ne mogu se odlučiti koje od svih naušnica nosim najviše. mijenjam ih non stop - po zimi sam maloumjerenija, al po ljeti zato... male, velike, klipse, metalne, of fimo mase...sve :D" 

"Ovo je moja skromna kolekcija malih naušnica... pokupovala sam ih svugdje; u trgovinama, na autopiji, neke sam sama napravila.. ovakve naušnice nosim stalno, najčešće da budu u kontrastu s onim što sam obukla :)"


"Moje najdraže ljetne naušnice:) sladoledi, muffini, munje, leopard, zvjezdice, zebrice, roza, kožne sa zakovicama... OBOŽAVAM :D!!!!"























"Nakon "ušnog blaga":D idemo na prstenje .. iskreno nisam baš neki fan prstenja, uvijek to sve pogubim:) Ali kad vidim neki lijepi kupim si :) Zasad imam 3 koja nosim i volim i koje nisam izgubila negdje dok sam prala ruke :)))

Prvi je veliki zeleni, kupila sam ga uz one zelene naušnice koje se nalaze negdje iznad na slici :) Drugi mi je omiljena roza mašnica, njega baš jako volim :) Treći je -da opet je roza:D- prsten a'la cvjetić od šifona :)"









"eeeee... imam još jedan, kožni :) Prvobitna namjena bila mu je da bude mašna za oko vrata iliti mašna ogrlica.. Dobila sam ju od Manuele :) i kako ja to nikako nisam stigla i zaboravila okačiti mašnu na srebrni lanac nešto sam se muvala s tom mašnom po rukama i skužila da bi mašna mogla postati mega big ring :D

i evo ga...utrpala sam ga na sliku s još dva draga lančića :) ♥"











i za kraj nova kutija za nakit koju sam dobila za Božić od sestrične :) lijepo roza srculence ♥

pusa od Mirne :) 






Sanja kao što sam rekla nema toliko "briga" s nakitom kao nas dvije! Budući da izrađuje nakit najradije i nosi svoje narukvice i ogrlice. Najviše voli crne detalje, zakovice i lančiće. Nakit izrađuje od kože i obično ga kombinira sa svim što nosi, posebno narukvice.

Sanjina ruka i narukvica koju je radila




















Moj nakit je zaista šarolik! I puno se mijenja prema nekim mojim raspoloženjima i inspiracijama u odjevanju! Postoji period kad nosim samo naušnice ili samo prstenje...Prije nisam voljela nositi ogrlice, pogotovo one koje su uske uz vrat, jer sam imala neprekidan osjećaj da me pokušavaju zadaviti! :) A ovo ljeto sam se zaljubila u par komada i od onda ih kupujem sve češće! 


Manuela i njene plave zvjezdice naušnice


Ova ogrlica je bila "ljubav na prvi pogled"! Našla sam je ljetos u albumu na facebooku od Maje Zmaje Vintagesecondhandhandmade i "otkinula"! Nosila sam ju na sve, na haljinice, tunike, bijele majice...






Ove tri ljepotice imaju također svoju priču: tirkizni krug sam si poklonila prije 2-3 godine za rođendan, prije ga nisam baš nosila, ali sada ga nosim sve češće; filigransku srebrnu ogrlicu sa žadom sam dobila na poklon iz Amerike i zaista je prelijepa, a fotoaparat sam dobila od dečkove mame za Božić, a ima posebno značenje, jer zapravo predstavlja moju ljubav  i posao: fotografiju. Obožavam fotografiju i fotografiram jako puno.


Malu "babušku" sam si nedavno kupila u accessorizu, nisam joj mogla odoliti! 






Ovu ljubičastu mašnu jako često nosim i paše mi na puno stvari, a još mi je draža iz tog razloga jer sam ju napravila sama. 




A ova personalizirana ogrlica koju je izradila predivna Nina (Nakitarna izlog) predstavlja mene, to sam mala ja! I zaista ju OBOŽAVAM!




Najviše zapravo od svega volim nositi naušnice i imam ih bezbroj, pa sam izdvojila nekoliko parova koji su mi najdraži. Međutim brojka im svaki dan raste, pa uvijek dolaze novi favoriti. 


Ove su rađene po mojoj želji i narudžbi: obožavam shake, Pariz i vintage i retro sličice, pa ih tako i rado nosim. Izvrsno ih mogu kombinirati i na mnogo odjeće zbog njihovih neutralnih tonova. 





Ove su ljetne i vesele i često ih kombiniram uz mnogo stvari! Uglavnom su to ručni unikatni radovi mojih prijateljica ili poznanica, osim ovih s prve slike; okrugle sam dobila na dar od šogorice, a papige sam kupila u accessorizu.














Ove nosim češće u zadnje vrijeme, razbijajući monotoniju zimaskih dana i izvrsno mi pašu na neku garderobu; majice i veste koje sada nosim. 




Posebno su mi drage ove "mica mace" roze koje sam si kupila lani dok sam bila u Českoj. 





Narukvice sam nešto prestala nositi u zadnje vrijeme, pomalo sam ih se zasitila jer sam ih neprekidno nosila prošle i pretprošle godine, pa ih sada neću ni objavljivati u ovom postu. Zato su ih zamjenili broševi: 


I standardno prstenje koje zaista volim, volim, volim....:) Ovo su mi nekako najdraži; veliki zeleni plastični, zebrastog uzorka u rozo/crnoj nijansi, veliki platneni koji je napravila prijateljica Petra, smeđi stakleni, također mašna prsten i maca prsten :)








Za kraj vam još predstavljamo nekoliko inspracija u sličicama i šaljemo vam veliku pusu! Nadamo se da i vi uživate u nakitu koji nosite kao i mi! 


Vaše Mirna, Sanja i Manuela





























3 komentara:

  1. ovo mi je najdraži vaš post do sada ;) super vam je nakit! kao i slike <3

    OdgovoriIzbriši
  2. wow ovo je prekrasno, i sama volim ovakve modne detalje :) neko vrijeme sam izrađivala ali sada već neko vrijeme ništ, al nema veze i dalje uživam u kupovanju i nošenju

    OdgovoriIzbriši