ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Događaji kroz 2010. godinu

Svaka godina koja prođe ostavi iza sebe niz dobrih i loših događaja koji ju na neki način obilježe. Tako smo i mi odlučile prisjetiti se svega što je  obilježilo prošlu godinu. Izostavit ćemo političke, ekonomske i globalne probleme, jer njih je ionako previše. Zadržat ćemo se na događanjima iz svijeta mode, života i show biznisa.

Jedan od možda najšokantinjih  događaja je nedvojbeno smrt jednog od najtalentiranijih dizajnera svjetske modne scene Alexandra McQueen-a, koji je počinio samoubojstvo 11. veljače, 2010. svega nekoliko dana prije London Fashion Weeka, te šokirao javnost i ljubitelje mode.

Alexandar McQueen cipele

kreacije Alexandra McQueena

modna revija Alexandra McQueena


Zatim nas je iznenadila jedna također šokantna vijest da je preminuo jedan od naših domaćih najpoznatijih vizažista Tomo Vrban. Jedan od osnivača škole šminkanja "Vrban & Joković" umro je 22.03.2010.

Tomo Vrban

Zatim je djevojke i žene diljem svijeta obuzela euforija zvana "SEX I GRAD 2". Moramo priznati da smo više očekivale od producenata filma, jer su nam avanture i odjevne kombinacije vesele četvroke Mirande, Carrie, Samanthe i  Charlotte u istoimenoj seriji itekako bile draže. Iako film nije bio ništa posebno, na premijeri u kinima djevojke su pokazivale svoja najbolja modna izdana, za što imamo samo komplimente.

plakat za film "SEX I GRAD 2"

nama možda najdraža odjevna kombinacija iz filma

Zanimljivo je spomenuti da je Midikennova  manekenka Kristina Sajko pobjedila u reality show-u "MODELS OF THE RUNAWAY".

Kristina Sajko

Jedna od najpoznatijih svjetskih supermodela Kate Moss proglašena je najbolje odjevenom ženom desetljeća, što je dokazala svojim ležernim stilom; preferirajući jeans, kratke sakoiće, bunde, velike šalove i chic haljine.

Kate Moss
Kate Moss

Kate Moss

Jedna od najvećih modnih "poslastica" za obožavateljice mode i stila je impresivna kolekcija  koju je predstavila izuzetno popularna švedska modna kuća H&M u suradnji sa prestižnim Lanvinom.
Kolekcije su doslovno "PLANULE", što nije nimalo čudno. Pogledajte dio onog što smo priložile i shvatit ćete! 







Lanvin za H&M

Lanvin za H&M

haljina Lanvin za H&M

Lanvin za H&M

U listopadu je započela nova sezona "TOP MODEL by Vanja Rupena"! UH! Očekivale smo više od djevojaka koje su se natjecale; više ambicija, više stila, natjecateljskog duha, više svega. Jer unatoč trudu žirija i riječima bacanim u vjetar, djevojke definitivno trebaju pogledati kako izgledaju, kako rade, predstavljaju se na castinzima i koliko do stila drže njihove kolegice izvan države.

Vanja Rupena

Modeli u svjetskim metroplama

Modeli u svjetskim metropolama


Modeli u svjetskim metropolama

Bilo je tu i povrataka slavnih supermodela: Ella Mcpherson (47) nosila je reviju Louisa Vuittona, Christy Turlington (41) se našla u kampanji L.V., Stella Tennant (39) nositeljica Balenciagine kampanje za jesen/zimu. 

Christy Turlington u kamapanji za Louis Vuitton

Christy Turlington u kamapanji za Louis Vuitton


Ne smijemo zaboraviti da je 2010. godinu obilježilo ponovno okupljanje popularnog boy banda iz 90-ih, Take That.
Ono što je započelo u 2010. i planira se razvući i na ovu godinu definitivno su kraljevske zaruke Princa Williama i Kate Middleton.

Na kraju 2010. godine zablistao je i Tom Ford svojom impresivnom kolekcijom, a šuška se i o mogućnosti  suradnji sa H&M. 

Kolekcija Toma Forda

Kolekcija Toma Forda
Ovdje završavamo naše putovanje o događanjima iz prošle godine! Ostaje nam još da vam opišemo svoju 2010. godinu što ćemo i učiniti u našem idućem postu. 

Do tada vam šaljemo veliki KISS i želimo vam samo nabolje u 2011. godini, vaše Mirna, Sanja & Manuela! ♥ ♥ ♥

2 komentara:

  1. drage naše M&M'S, divan i predivan vam je ovaj osvrt i na njemu vam veliko hvala! neke sam događaje tako reći već zaboravila te mi je bio gušt prisjećati ih se kroz fotke i vaše slatke komentare. sve najbolje i puno pusa u novoj! :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Josephine i mi tebi želimo sve najbolje u ovoj godini! I hvala ti puno na lijepim riječima! <3

    OdgovoriIzbriši