utorak, 27. prosinca 2011.

WORK & FUN

Zadnjih nekoliko tjedana aktivno sam radila na kao stilistica na IN side magazinu za shopping centar PORTANOVA Osijek, obišla sam sve zakupce sa odjećom, obućom i modnim dodatcima i kod svakog po svojim idejama pronašla odgovarajuće artikle po temama kako bi svatko od zakupaca bio zastupljen barem sa jednim komadom iz svoje ponude.
Priznajem, ostvarenje snova svake shoppingoličarke...odšetati iz shopping centra sa vrečicama punim cipela, torbica, odjeće i nakita, dok te ispračaju zavidni pogledi (koji nemaju pojma da zapravo samo posuđuješ stvari za fotkanje). Malo još dodatno podigneš nosić i zavist je još veća i osjećaš se kao Rebecca Bloomwood. (SVIJET JE LJEPŠI) Neprocjenjivo!  
Divan posao, dođeš u shopping centar, šetaš po trgovinama i uživaš u biranju, popiješ kavicu kad se umoriš i samo se vratiš u trgovine po stvari koje si izabrala! 
Uz prelistavanje časopisa koji je nedavno izašao, ali nisam ga prije stigla podijeliti sa vama danas sam uživala u prohladnom, ali lijepom danu u gradu! Kava sa prijateljicama, ručak s dečkom i popodnevna šetnja...zaista znam uživati u blagodatima odmora! Pripremam se tako za velike pothvatena poslovnom planu u sljedećoj godini! Za sada jedan vrlo jednostavan recept: kavica tu, kavica tamo, pa pokoji kolač (obečajem počinjem vježbati od sljedeće godine), red novina, red interneta, pa red shoppinga, malo ljenčarenja ispod tople dekice uz dobar filmić! I vama svima želim tako! :* 


 









MOJI FAVORITI:
Izdvojila sam ove artikle jer mi je boja karamele i bez zaista osvježavajuća u ovim hladnim danima.
Nisam ljubitelj crvene boje, ali ova jakna/majica iz Image Haddad-a je izvrsnog kroja i može se nosti sa prednje strane kao jakna na kopčanje, ako okrenete leđa prema naprijed dobijete efektnu bluzu.
Apsolutno divan body sa printom lastavica i grudnjak sa macama. (Nabavila!!!)                           Neizostavni modni detalji; veliki šešir u boji cimeta, kožne rukavice s upečatljivom mašnom, prekrasna kožna torbica, šal leopard uzorka i kao torta na kraju camel boje motorističke čizme (apsolutno obožavajuće, koje se izvrsno kombinraju na kratke hlačice, jeans, laganu haljinicu...ukratko sve) i novo iz Dr.Martens kolekcije - bordo gležnjače!



My winter day:
Fotografije: Kristijan Kro









Outfit: Haljina - no brand, ogrlica - DIY, gležnjaće - NY

MOJ DIY PROJEKT :


Ljubim, Manuela

P.S.Posebna pusa mojoj prijateljici Marini na koju mislim kad objavljujem svaki post, jer se ljuti kad post izostane koji dan, pa zbog nje nastojim biti redovita! <3 Love u!

Broj komentara: 13:

  1. Haljina je predivna:) volim tu boju.

    http://grumfus.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Heeej :D pa ti si uzivala znaci :))) Doduse, verujem da je bilo tesko kad si sve te krpice morala da vratis, ali ipak - mogla si da ih isprobas i fotkas :P
    A predivne su ti slike, uvek, ali uvek! Lepa mesta, odlicni kadrovi... i divne cizmcie :D ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ehhhh, posao iz snova! (zavidim:)
    A ti si divna kao i uvek!

    OdgovoriIzbriši
  4. haljina je prelepa, boja je moja omiljena ovih dana...slike kao i uvek vrhunske!

    OdgovoriIzbriši
  5. boja haljinice mi je uff a ovaj diy jako jako lajkam! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. čestitam na fantastičnom poslu, zbilja ostvarenje snova svake shoppingholičarke :-D
    super fotke :-D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja cu lepo da prepishem ovaj tvoj plan: "kavica tu, kavica tamo, pa pokoji kolač, red novina, red interneta, pa red shoppinga, malo ljenčarenja ispod tople dekice uz dobar filmić"
    za dane odmora po Novoj godini! jel smem? kikiki!

    OdgovoriIzbriši
  8. haha obozavala sam taj osecaj dok sam to radila, ali vucaranje kesa i ne toliko :))
    slatko je ispalo sve

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan outfit i super si stvari izabrala za magazin ;) Želim ti sve najbolje povodom blagdana ;) Čitamo se! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. @Mila...nije to baš uvijek posao iz snova, radila sam nešto slično prije par godina isto tako honorarno za jedan časopis (nećemo navoditi ime), pa je bilo upravo ovo što je Jelena K. rekla: "obozavala sam taj osecaj dok sam to radila, ali vucaranje kesa i ne toliko" još za mizeriju od novaca.
    Savršeno je što sve ovjde radiš na jednom mjestu, jer kad moraš po gradu hodati sa toliko vrečica u rukama, prisjedne ti!
    Razlikuje se raditi kao stilist od posla do posal i ovisi za koga radiš! Ovo je ziasita divno, a i radi se povremeneo, jer i "shopingiranje" dosadi s vremenom. :)

    @Marina...to je i meni najdraža rečenica i najbolji plan ikad u cijelom ovom teksu! <3

    @Just Cake Girl - hvala draga i ja tebi! <3

    HVALA SVIMA NA LIJEPIM KOMENTARIMA!

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlično odrađeno, ali moram ti reći da nisam niti očekivao manje od tebe! Super outfit!

    OdgovoriIzbriši
  12. savršena boja haljine, ovako prozračna mi je baš romantična...

    OdgovoriIzbriši
  13. Pretty section of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts.
    Any way I will be subscribing on your feeds and even I fulfillment you get admission to persistently
    rapidly.
    Also see my web page :: Erlebnisgeschenke

    OdgovoriIzbriši